Velg blant våre brudekjoler eller Kombiner plagg etter eget ønske og skap en unik brudekjole

Personopplysninger

TL Brudekjoler AS er ansvarlig for de personopplysningene du som kunde gir til oss. Vi gir ikke opplysninger om deg videre til noen utenfor TL Brudekjoler AS/Tuva Listau. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet.
Vi behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Som kunde hos www.tuvalistau.com samtykker du til at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp som gjøres hos oss, innhentes, lagres og behandles for å administrere kundeforholdet, optimalisere våre tilbud og forbedre vår kundeservice. I denne forbindelse innhenter vi og behandler dine personalia, kontaktinformasjon og opplysninger om hvilke produkter du har kjøpt. Personopplysningene vil også kunne behandles som grunnlag for markeds- og kundeanalyser samt for kundetilpassede medlemstilbud som er satt sammen av dine personalia og kjøpshistorikk. Opplysningen overføres ikke til noen tredjepart.

Som kunde har du rett til å få vederlagsfri informasjon fra TL Brudekjoler AS/Tuva Listau om hvilke personopplysninger som behandles av TL Brudekjoler AS/Tuva Listau, samt få disse rettet og/eller supplert. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til ovennevnte behandling da det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, med mindre opplysningene skal eller kan oppbevares utover dette som følge av lov.

Som kunde hos www.tuvalistau.com samtykker du til at vi kan benytte elektroniske kommunikasjonsmidler for å kommunisere med deg om forhold av betydning for kundeforholdet. De som ikke ønsker å motta adressert reklame og tilbud, eller kan når som helst kontakte TL Brudekjoler AS/Tuva Listau og kreve at denne markedsføringen stanser.

Henvendelser om dine personopplysninger kan rettes til mail@tuvalistau.com.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.Currency