Gavekort

kr 390,00kr 1 100,00

Nullstill
SKUN/A Kategori
Lukk

Tilleggsinformasjon

Gavekort

Konsultasjonstime kolleksjon, Konsultasjonstime egendesign/redesign, Prøve hjemme S, Prøve hjemme M, Prøve hjemme L, Skypekonsultasjon

Ønsker du å gi en gave til en kommende brud? Jeg tilbyr gavekort på ulike konsultasjoner. Gavekortet sendes digitalt til epostadressen din, dersom du ønsker at gavekortet skal sendes direkte til bruden oppgir du brudens navn og epostadresse i kommentarfeltet i handlekurven. Der kan du også skrive inn eventuelle andre instruksjoner/ønsker.

* Konsultasjonstimer i studio i Oslo:

 • Konsultasjonstime – prøve kolleksjonen: 390kr/timen
 • Konsultasjonstime – eget design eller redesign: 890kr/timen.
  Det er ønskelig at bruden i forkant samler inspirasjon for å kunne vise frem detaljer, kjoler eller materialene hun foretrekker. Og ved redesign må kjolen som skal redesignes medbringes til konsultasjonstimen.

For å booke konsultasjon i Oslo sender du en epost til mail@188.166.16.15.

Dersom bruden ønsker å utvide tiden, og det er mulighet for dette uten at det går ut over andre kunder, er det selvsagt mulig. Timene faktureres i ettertid og kunde faktureres per påbegynte time.

Kontoret mitt har til enhver til hele kolleksjonen tilgjengelig, men noen størrelser kan være utilgjengelige dersom de er på utlån til kunder som har bestilt prøvepakke hjem. Studioet mitt er et helt vanlig kontorlokale, der jeg har kolleksjonen og arbeidsrommet mitt samt en sofakrok og kaffemaskin. Det er avskjermet og privat, men det er for eksempel ikke noe prøverom, så kunder må belage seg på å skifte i samme rom som jeg befinner meg i.

* Konsultasjonstimer i andre byer:

 • Samme priser og tilbud som for timer i Oslo.

For å booke konsultasjon utenfor Oslo kan du sende en epost til mail@188.166.16.15 for informasjon om kommende datoer og byer. Dersom du følger meg på Facebook eller Instagram vil det også komme poster der med informasjon om slike helger.

Når jeg setter opp helger med konsultasjoner i andre byer vil jeg har med hele kolleksjonen dersom den er tilgjengelig, men noen størrelser kan være utilgjengelige dersom de er på utlån til kunder som har bestilt prøvepakke hjem.

 

* Prøv hjemme: Perfekt dersom bruden ikke har mulighet til å komme til Oslo, eller er det ikke planlagt noe konsultasjoner i hennes nærområde.
Inviter venninner og/eller familie til en koselig kveld der du i trygge og rolige omgivelser kan prøve brudekjoler sammen med de som betyr mest for deg. Velg blant hele sortimentet i nettbutikken i alle størrelser (unntak for Susanne topp og Kirsti kjole, se informasjon nederst).

Prøvepakke:

 •  S: 0-4 plagg for 500kr
 •  M: 5-8 plagg for 850kr
 •  L: 9-11 plagg for 1100kr
 • Skypekonsultasjon: 390kr

I forsendelsen får du:

 • De plaggene du ønsker å prøve i den størrelsen du har oppgitt.
 • Målebånd og litt utstyr til å tilpasse kjolen når du prøver.
 • Returlapp med gratis retur innen 10 dager fra mottatt prøvepakke.

Skypekonsultasjon:
Ved bestilt prøvepakke hjem har du også muligheten til å booke en skypekonsultasjon, et tilbud for deg som ønsker å snakke med designeren underveis i egen prøving. En slik konsultasjon koster 390kr. Ved booking av en skypekonsultasjon må du skrive ønsket dato og tidspunkt for konsultasjonen i kommentarfeltet.

UNNTAK FRA PRØVE HJEMME:
Susanne topp lages på bestilling og på grunn av begrenset tilgang til blondene på den så finnes det ikke prøvemodeller til å prøve hjemme. Dersom du ønsker å prøve denne toppen kan du bestille Sunniva topp, som er samme design og størrelse, men i et annet materiale. Alternativt kan den prøves etter avtale i Oslo, Førde eller på konsultasjonshelger i andre byer.
Kirsti kjole finnes i to størrelsen XS-M og L-XL. Det er for øyeblikket kun XS-M som er tilgjengelig for å prøve hjemme.